Cafea si coaching – gratuit.

imagine iulia latcan cafea si coaching

Coaching gratuit! Îmi place să “ vorbesc cafeaua” și am obiceiul de a-mi alege partenerul de vorba mai ales că savurez o singură ceașcă de cafea pe zi.

Calitatea timpului și a discuțiilor pot fi stabilite de la prima ora a dimineții. Intenția mea este să mă descopăr prin ochii celui din fața mea și prin provocările discuției iar menirea îmi este de a-i fi utilă.

Cine se înscrie în programul Cafea și coaching?

Participă la sesiunile de coaching cei care identifică un blocaj în viața lor personală și profesională. La începutul sesiunii identific curiozitatea acestora în ceea ce privește “pastila” ce o vor primi pentru a le echilibra viața dar pe parcurs își dau seama că leacul îl dețin ei și că șlefuirea comportamentului cu ajutorul unui coach îi poate duce tot mai aproape de o viață echilibrată.

Cum ajungi să participi la acest coaching gratuit?

Scrii pe adresa de email iulia@archegosmind.com datele tale și provocarea actuală și cu 7 zile înainte de ultima sâmbătă din luna vei primi email din partea mea cu ora la care ne vom întâlni și durata sesiunii.
Sau mai simplu, dai click AICI și te înscrii la cafea și coaching – gratuit.

 Ce anume le lipsește din viața participanților?

Uite câteva subiecte aduse în sesiunile de coaching gratuit:

*Bună ! Sunt nevoită sa îmi caut un job nou (fabrica la care lucrez se închide )și încerc să îmi clarific dacă e benefic să continui aici  unde am 13 ani experiență) sau să merg spre achiziții (2 ani experiență) sau să încep în zona de HR. (Ana Maria)

*Imi tot pun întrebarea dacă sunt pe calea profesională potrivită or ba…hmmm. (Marcela)

*Bună, Iulia! Aș vrea sa vorbim despre dezvoltare personală, carieră și regăsirea în viața profesională după perioada de maternitate. Despre timp și despre toate. 🙂 Mulțumesc! (Irina)

*Buna, Iulia! Găsirea nișei în ceea ce vreau să fac. Încă nu am găsit ori clarificare ori direcție.Multumesc!!! (Dana)

* Salut! Amânarea lucrurilor pe care vreau să le fac extrajob. ( Anca)

*Bună! M-ar ajuta foarte mult să vorbim despre perfecționism. Am tendința să nu găsesc un echilibru și tot încerc să văd cum pot schimba asta. (Monica)

*Autocunoaștere ( Cecilia)

 Ce se intampla in cadrul sesiunii de cafea si coaching?

Creez un spațiu de siguranță și prin ascultare activă însoțesc clientul în atingerea obiectivelor. Primul lucru de care mă ocup încă de la inceput  astfel încât așteptările să fie cele reale este să lămuresc ce înseamnă coachingul și care sunt diferențele dintre acesta și mentoring, training, consultanță , terapie.  

Coachingul este un proces drept urmare se poate întâmpla ca in cadrul sesiunii să ai parte de acele “ Aha-uri” și peste câteva ore sau zile  fiind angajat activ în atingerea propriei tale fericiri și a propriului succes să găsești raspunsul la provocările actuale.

La întâlnire am în față pe lângă agenda, pix și ceașca de cafea și asta încurajez și participantul. Dacă nu bei cafea poți avea paharul cu apa sau cana cu ceai. Cadrul va fi atât de intim iar discuțiile atât de intense încât sigur vei dori să-ți umezești buzele.

Ce obții din acest coaching gratuit?

Claritate asupra obiectivelor tale.

Creștere într-o arie a vieții tale.

Timp de calitate și o cafea vorbită.

Energie și vibe pozitiv pentru câteva zile.

Life coaching-ul te ajuta:

·        Să îți dai seama că ai deja tot ce-ti trebuie pentru a trăi o viața împlinită;

·        Să devii cea mai bună versiune a ta;

·        Să faci alegeri care să te afirme;

·        Să trăiești o viață mai echilibrată;

·        Să-ți iei angajamente față de tine și să treci la acțiune.

“ Omul nu poate descoperi noi oceane dacă nu are curajul de a părăsi țărmul”. ( Anonim)

Înscrie-te aici pentru o sesiune gratuită de cafea și coaching

Distribuie

Articole de interes

înscrie-te pentru noutăți