Coaching gratuit romania

Cafea și Coaching

Dacă ți spune am răspunsul la provocarea ta imediată , care ar fi întrebarea?

Ofer o cafea vorbită în ultima sâmbătă dimineața a fiecărei luni din an. 

Ce obții?

Claritate

asupra obiectivelor tale

Creștere

într-o arie a vieții tale

Timp de calitate

și o cafea vorbită

Energie

și vibe pozitiv pentru câteva zile

Rezumat

Dacă la început vei fi atras de unicitatea acesteia pe parcurs aceasta  vă fi presărată  de obiective, realități, opțiuni și acțiuni.

Rezervă-ți un loc la masa  unde putem discuta în cadrul „Cafea și Coaching” despre provocările tale  imediate sau teme pe care din timp le voi prezenta și le vom dezbate.

Cu privire la temele mele (dacă tu nu ai o provocare imediată) ele vor fi discutate doar dacă te identifici cu ele sau ai nevoie de a le integra în programul tău zilnic însă nu știi cum.

Iulia Lățcan Autor Archegos Mind Coaching

Despre mine

Sunt coach, formator, coleg, lider, sunt utilă celor care au nevoie. În plimbarea noastră te însoțesc să-ți înțelegi prezentul și să-ți proiectezi viitorul, să fii mai fericit, eficient la locul de muncă si să acționezi în mod asumat.

Iulia Lățcan

Testimonial Cafea și coaching

Marcele Dorobantescu
Marcele Dorobantescu
Read More
Cafea și coaching cu Iulia? Da, clar! Rapid am redeschis laptop-ul și am trimis solicitarea de înscriere, ținând pumnii strânși pentru o întâlnire cât mai rapid posibil. Până într-o oră aveam și ziua și ora programate. Am cunoscut-o pe Iulia în cadrul unei restrânse sesiuni de grup și tare mi-a plăcut melanjul de blândețe și fermitate, plinătatea de energie, feminitatea, veselia, plăcuta linie melodică a cuvintelor.
Am început întâlnirea cu o energie joasă, pornind de la neclaritatea pe care o am în privința căii profesionale. Discuția a curs prin diverse și nebănuite cotloane ale minții, sufletului, corpului, ba răscolind, ba mângâind, ba luând la întrebări cele ascunse, de ceva timp, acolo.
Cu întrebările Iuliei, cu ghidajul și susținerea ei, cu “ochirea și țintirea” unor puncte sensibile, stări de bucurie, tristețe, chiar și furie nu au întârziat a-și face apariția, toate făcându-mă să îmi întorc privirea către cea mai importantă persoană: Eu. După o oră cât a durat cafeaua și coachingul, am plecat din întâlnire cu zvâcul de a face, cu o listă de 10 lucruri mici, simple (par puține, și chiar sunt simple, după cum am scris, dar nu vreți să știți ce greuț mi-a fost să le identific, fiind pentru Mine...), pe care să le fac zi de zi, cu care să îmi umplu goluri, pe alocuri hăuri și, astfel, Să Fiu. Cred că așa se întâmplă când vreau să fiu și nu mai știu. Viața este una și este a mea, nu a altora. Mulțumesc, Iulia, pentru că ești aici, știu că nu sunt singură în drumul către mine.

Cum rezervi loc pentru cafea și coaching

În josul paginii este un formular cu 3 câmpuri. 
O să te rog să folosești adresa de e-mail pe care o folosești cel mai des și apoi, în câmpul de mai jos să îmi scrii în ce arie a vieții tale ai dificultăți sau punctual care e problema imediată pe care vrei să o discutăm.
Putem discuta despre o decizie pe care vrei să o iei în viața personală sau una pe care vrei să o iei la job.
Orice îți este ție de folos.

După ce completezi formularul și dai send eu voi reveni pe e-mailul tău cu datele disponibile și un link de Zoom/Meet unde vom bea cafeaua.
Dacă ești din București, ne și putem vedea. 🙂 

Rezervă-ți un loc gratuit și hai să bem cafeaua împreună

Rezervă-ți un loc și hai să bem cafeaua împreună