Ghid complet pentru succes: Serbează Eșecul

Una dintre cele mai puternice frici ale oamenilor este că, indiferent de cât de mult efort vor depune, e posibil ca acesta să fie în zadar.
Acest ebook oferă tuturor instrumentele necesare pentru a depăși această frică și pentru a reuși, indiferent de situație.

Ce conține?

Întâmplare Reală

Vei vedea cum am transformat eu un eșec sigur într-o victorie.

Ghid Complet

Vei primi instrumente pe care să le folosești în transfigurarea eșecului.

Luarea Controlului

Vei ști cum să preiei controlul stării tale și să ai atitudine de învingător.

Unicitate

Vei deveni unic, varianta ta îmbunătățită, fix cum ți-ai dori să fii.

Rezumat

Programul este creat ca tu să te conectezi la resursele interioare și să abordezi fiecare situație personală sau profesională din interior către exterior cu atitudinea potrivită.

Iulia Lățcan Autor Archegos Mind Coaching

Despre Autor

Sunt coach, formator, coleg, lider, sunt utilă celor care au nevoie. În plimbarea noastră te însoțesc să-ți înțelegi prezentul și să-ți proiectezi viitorul, să fii mai fericit, eficient la locul de muncă si să acționezi în mod asumat.

Iulia Lățcan

Cititorii spun

Testimonial Lavinia Grosu Archegos Mind

Pentru orice persoană aflată la o răscruce de drumuri, o hartă este elementul salvator. În viața reală însă, nu vei găsi niciodată o sticluță aruncată în ocean, care să conțină indicații privind obstacolele întâmpinate în carieră, în viața profesională sau personală. În viața reală am întâlnit-o pe Iulia, care mi-a arătat că răspunsurile la întrebările enigmatice pe care le aveam, erau ascunse în mine. 

Lavinia Grosu

Pentru cine își dorește să își crească nivelul de performanță la cel mai înalt nivel posibil, atunci Iulia este persoana de care are nevoie în acest proces.  Daca citești acest mesaj, înseamnă că ești în locul potrivit și ai găsit omul potrivit de care ai nevoie în drumul tău spre performanță! Fiecare secundă din viață ta este prețioasă! Începe ACUM !

Oana Panica

Testimonial Oana Panica Archegos Mind

Descarcă Gratis Noul Meu Ebook - „Serbează Eșecul”

Descarcă Gratis Noul Meu Ebook - „Serbează Eșecul”