Archegos Mind – Cum m-am botezat

Archegos Mind cum m-am botezat

Știi momentul când afli că cel/cea din jurul tău așteaptă un copil (aici vorbim de Archegos Mind) și printre primele întrebări auzi „Cum îl botezi?” ori ți se propune să botezi și nu prea îți place numele propus de părinți dar tu asociezi personalitatea copilului cu fața din copilărie  poate a celui mai bun prieten sau cu iubirea din adolescența târzie?

Ei, când îți cauți un nume pentru viitoarea ta firma lucrurile stau altfel. Oare doar la mine au stat altfel?

Responsabilitatea ți se pare apăsătoare plus că vei apărea pe toate „gardurile” rețelelor de socializare sau pe extrasele bancare.

Știam că poate fi un proces sau o sclipire, până la urmă pentru „Archegos Mind” a fost nevoie de ambele. Gândeam că poate veni de la mine sau de la cei din jur. Mă așteptam să întâlnesc superficialitatea unora care mă asigurau că acest mic detaliu chiar nu e important  dar eram convinsă că voi găsi ceea ce căutăm.

Personalitatea acestei companii trebuie sa fie strâns legată de menirea mea și a celor ce i se vor alătura pe parcurs.

Să fiu utilă  astfel incat cei din jurul meu sa performeze in viața lor personală și profesională. Asta îmi este menirea.

Ca orice copil și aceasta companie va avea valorile ei și va fi utilă pentru cei din jur pana va deveni inutilă adică se vor putea desprinde și se vor bucura de viață.

Pe scara valorilor mele personale se situează empatia, apartenența la un grup, o viață cu sens, dezvoltarea continuă, libertatea. Desigur, lucrurile s-au schimbat în timp dar esența a rămas aceeași. Același lucru se va intampla si cu valorile companiei iar pe  cei care o vor susține îi vor uni aceeași menire.

Din acest punct mi-am făcut un plan de acțiune care avea să mă ajute în găsirea numelui astfel:

Mi-am scris valorile pe tabla magnetica  și timp de cateva zile în fiecare dimineață savuram cafeaua uitându-mă peste ele.

Mi-am activat mai mult energia feminina: am pictat; citit, mi-am petrecut mai mult timp în natură etc.

Am petrecut mai mult timp cu cei care arătau interes pentru noul meu proiect. (acum toți fac parte din Comunitatea Archegos Mind)

Am ascultat mai mult părerile și nevoile lor.

Am apelat la un coach- mentor pentru a-mi scoate la suprafață adevărata mea menire.

Am avut răbdare pentru că știam că numele mă  “ aștepta”.

Am notat fiecare nume ce îmi venea în minte.

Numele a venit la scurt timp. Într-o discuție relaxată cu un prieten în care muzica grecească ne învăluia fără sa ne dăm seama  ne-am uitat peste listele cu nume găsite, pe tabla care gazduia de ceva timp valorile mele și la propunerile venite din partea lui  și mi-a spus  „Oare cum sună în greaca numele acesta?”.

Sentimentul a fost incredibil pentru ca m-am conectat foarte repede cu acesta și uite așa proiectul a fost botezat în acea seara iar mirul parfumat adică menirea, speranța și credința ca totul va fi bine au încununat momentul.

A fost un proces, o sclipire, o implicare interioară și exterioară și mai mult o lecție.

Da, eu sunt cea care îți  deschide calea iar rezultatul menirii mele ești tu.

Cea care îți deschide calea și mintea, aceasta sunt eu și acesta este numele companiei ARCHEGOS MIND Coaching.

Deschizatoarea de minți și căi te însoțește spre o viața mai buna. Te afli în acel moment al vieții și vrei să-ți fie antrenate resursele și să-ți aduci aminte valorile ce te-au mânat acum ceva timp spre un viitor ideal pentru tine. 

Sunt aici să ne antrenăm iar energia și focusul meu te vor însoți atâta timp cât îți dorești să-ți fie bine .

 Ce a urmat apoi?

 ARCHEGOS  MIND  se afla pe „gardurile” online și în extrasele de cont și e prezent în diferite proiecte de dezvoltare personală și de coaching.

Gardurile online pe care mă poți găsi sunt – Facebook, Instagram, Linked In și Pinterest.

Distribuie

Articole de interes

imagine iulia latcan cafea si coaching

Cafea si coaching – gratuit.

Coaching gratuit! Îmi place să “ vorbesc cafeaua” și am obiceiul de a-mi alege partenerul de vorba mai ales că savurez o singură ceașcă de

înscrie-te pentru noutăți